View Single Post
Stary 12-08-2011, 16:35   #430
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Cytat:
Napisał Roberto36 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
panowie mam do regeneracji zaworki na wtryskiwaczu 2 i 4.cena za jaka mi to zrobią wraz z montażem to 1000zł czy to duzo???
dziś mi robili próbę przelewowa i wyszły te zaworki.
czy nie lepiej kupić
http://allegro.pl/wtryski-wtryskiwac...751651116.html
Myślę że da się to zrobić taniej jeśli rzeczywiście masz do wymiany tylko zaworki, ale to można potwierdzić na 100% tylko na maszynie probierczej.

Cytat:
Napisał fxgold Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
powiedzcie mi czy wtryski o numerach 4S7Q-6K546-BD
można regenerować?
dzwoniłem do firmy bradford i gość powiedział mi, że niestety w moim aucie wtryski są nie regenerowalne. zdziwiło mnie to trochę i podejrzewam, że po prostu gośc chce mnie naciągnąć na kasę. na allegro znalazłem dokładnie te same wtryski po fabrycznej regeneracji w Piekarach.
więc może powiedzcie gdzie leży prawda. gość w Radomiu miał racje? czy chciał wydębić kasę?
Wg. mnie każde wtryski można regenerować pod warunkiem posiadania do nich części zamiennych (tylko oryginalne powinno się używać!). Być może akurat w Bratfordzie nie mają części do wtrysków z twoimi numerami lub jegomość Cię źle zrozumiał.