View Single Post
Stary 12-08-2011, 17:06   #432
radson73
ford::amateur

Model: ford mondeo mkIII
Silnik: 130 KM DIESEL
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Witam przeczytalem twoj post i powiem tak,ja mialem takie same objawy i nie mam dla ciebie dobrej wiadomosci na bank polecialy ci wtryski albo zaraz poleca,ja mialem tak samo spokojna jazda i przy momentalnym wcisnienciu gazu uslyszalem taki "tyk" i auto slabsze do 120 jakos jechalo pozniej juz zero mocy,wylaczylem stacyjke i problem znikal a dlatego bio resetowal sie komputer i dalej bylo ok do zas ponownego przyspieszenia pojechalem do Kunowa za Sobótka do fachowców i diagnoza jeden wtrysk niezywy a reszta na granicy porzelewu i moga pasc w kazdej chwili takze regeneracja i jutro odbieram auto ale cena niestety 450 zl za sztuke plus po 50 dych za wgranie kodu do kazdego wtrysku takze nie licz na zaden czujnik polozenia walu bo to raczej nie to najlepiej jak podlaczysz go pod kompa wtedy wszystkio wyjdzie niestety taka rzeczywistosc tych mundkow mojego kupilem z nalotem 170 tys w kwietniu w niemczech teraz mam 176 i wydatek zapewne ciebie tez to czeka pozdrawiam i odpisz co ci padlo jak juz bedziesz wiedzial
radson73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem