Cytat:
Daje gwarancję na rok bez limitu kilometrów. Na 100% robi na oryginalnych częściach delphi.
Możesz sobie zażyczyć obecność na każdym etapie prac - przynajmniej taka możliwość była ponad 2 lata temu.
U mnie sytuacja była taka, że najpierw pojechałem do jednego speca od nowoczesnych diesel`i w okolicy. On tylko po podpięciu do kompa stwierdził, że któryś tam wtrysk jest do wymiany, ale że jedyne sensownym wyjściem jest wymiana wszystkich 4 wtrysków, gdyż i tak za niedługo się zużyją i pewnie pompa CR też jest padnięta albo pada bo to się łączy i w tym roczniku się łuszczyła. Więc trzeba ją regenerować - min. 3 tyś zł - a najlepiej kupić nową bo regeneracja starcza na max2 lata - nowa wg niego kosztowała 8 tyś zł ale on miał niby super tanie źródło w DE za 6 tyś zł.
Ogólnie szybko podziękowałem bo już się troszkę orientowałem w temacie i nie dałem się naciągnąć. Znalazłem gdzieś informację o Adamczyku, umówiłem się telefonicznie. Przyjechałem na 8 rano a ok. 14 wyjechałem szczęśliwy: u Adamczyka stwierdzili że 2 wtryski są do regeneracji (nie trzeba wszystkich regenerować), ze pompa CR jest w dobrym stanie (pomimo mojej sugestii że ona chyba jest na wyczerpaniu) i trwała regeneracja kosztuje od 600zł do max 1600 a nie jak ten oszust 3tyś! A jeśli chce oryginalną nówkę to kosztuje 3-3,5tys zł! Tyle że nówka nie różni się istotnie od regenerowanej! Na moim przykładzie widać wielką różnicę w podejsciu do klienta i że niektórzy dbają o markę i nie próbują robić z klientów "jeleni".
Życzę powodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
dzięki za info. dziś nie dałem rady podjechać, ale postaram się we wtorek
ja na pewno mam 4 padnęte wtryski to wiem z przelewów, więc będę musiał trochę gotowki wyłożyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gość w bytomiu też coś gadał o pompie, że może do wymiany, ale na razie jeszcze nie i że koszt to ok 8tysi. jak będe cos wiedzial od Adamczyka to napiszę