Temat: [Mondeo 2000-2007] wylacza turbine na 5 powyzej 3 tys obr
View Single Post
Stary 15-08-2011, 00:33   #39
michalhaba
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: wylacza turbine na 5 powyzej 3 tys obr

Cytat:
Napisał jendrekmak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hamownia nic nie powie w tej kwestii, strata pieniędzy bo nie ma prostej metody na określenie stanu pompy. jedynie wymontowanie i sprawdzenie na stole

nie rozwiązany bo to jest klasyka usterki układu paliwowego więc całość do sprawdzenia w warsztacie a nie na forum. czy zadałeś sobie chociaż trud odczytania błędów na komputerze? bez tego nawet nie ma o czym dyskutować
No właśnie jeszcze nie dopiero kupiłem mondka mam go od dwóch tygodni w środę jestem umówiony na podpięcie kompa i zobaczymy listę ewentualnych usterekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mimo wszystko i tak uważam że to lepsze autko od poprzedniego. Citroen c5 1,6 hdi aż z 2006r. koledzy strzeżcie się tych aut jak lewego paliwa do mondkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
michalhaba jest offline   Odpowiedź z Cytatem