View Single Post
Stary 15-08-2011, 16:00   #7
Agutto
ford::average

Model: Ford Focus, Citroen Xsara Picasso
Silnik: 1,6 benzyna 100KM
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Rozrząd - jak poznać, że był wymieniany?

Cytat:
Napisał korek007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Agutto - silnik jest na pewno kolizyjny. A jaki przebieg i na ile wiarygodny ?

107 tys. km. samochód należał od 1,5 roku do tescia, który nagle zmarł. Był drugim właścicielem. Samochód do 2009r. serwisowany w ASO.
Nie wiem, ile muszę w niego włożyć,na przeglądach karoserii (karty przegl. ) stwierdzono rdzę krawędzi drzwi, a w wykonanych usługach - wymianę czujnika poduszki (ponad 350 zł ).Czy to musi oznaczać, ze był bity?
Chciałbym go zatrzymać ale nie wykluczam sprzedaży, jeżeli nakłady będą duże. Poczytałem o wymianie filtra kabinowego - to bardzo uciążliwe, no i oczywiście -podatności na rdzę.. Nie znam Fordów, mam Citroena Xsarę Picasso i nie narzekam (focus ma być dla żony). Nie wiem, czy czeka mnie dużo roboty i wydatki, mam jeszcze możliwość wzięcia zamiast auta kasy (ok. 7 tys.) albo jego sprzedaży. Potrzebuję jednak auta, które pojeździ co najminiej 5 lat.
Podoba mi sie ogrzewanie przedniej szyby i bogate wyposażenie (typ: comfort) i chyba "Gold".

Ostatnio edytowane przez Agutto ; 15-08-2011 o 16:14
Agutto jest offline   Odpowiedź z Cytatem