View Single Post
Stary 19-08-2011, 16:55   #81
bartekd
ford::advanced

Model: S-Max; Fiesta
Silnik: 2.0 TDCi 163KM; 1.4 TDCi
Rocznik: 2011; 2006
Domyślnie Odp: 3 rząd siedzeń

Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie dostajesz foteli, więc bagażnik powinien być ten sam - równa podłoga..
To co, jak dokupię fotele to razem z nimi dostanę nową podłogę z wybruszeniami? Chyba że te wybrzuszenia są kompletnie bez sensu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Albo mają odstraszać posiadaczy 7-miejscowych wersji przed sprzedażą foteli, bo potem zostają z "brzuchami"?

Ja nie potrzebuję trzeciego rzędu, brałem opcję "na wszelki wypadek", ale przede wszystkim żeby mieć regulację oparć foteli w drugim rzędzie. A teraz się przestraszyłem, że będę mieć podłogę w bagażniku jak makieta Karpatów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeśli nie wypowie się nikt kto ma ten system u siebie, to ja podzielę się faktami za jakiś miesiąc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.