View Single Post
Stary 30-08-2011, 09:43   #104
grizzly
ford::advanced

Imię: slawek
Model: S-max
Silnik: 2.0 klekot
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: 3 rząd siedzeń, czy jest możliwość zamontowania?

Cytat:
Napisał jacekzom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"kupuje furę za 100 kpln a targuje się o 4 kpln"-> bo to jest prawda, fotel to podstawowy element konstrukcji bezpiecznego auta, nie gadżet do negocjacji.
Mnie np śmieszy szukanie foteli (!) na allegro do nowego Esia, widać co innego ludzi smieszy. Chcesz 5 masz, chcesz 7 też masz. Nie wierzę, że Ford sprzeda kientowi auto niekompletne...bez foteli. Jak nie planujesz 4 dzieci, to bierz na 5 osób dla oszczędności.
jacekzom - gratuluję sposobu myślenia i reprezentowania absolutnej "prawdy". Nie wiedziałem że w 3miescie są ludzie z myśleniem na poziomie PiS :-))))

Jeśli nie wierzysz w opcję która jest w cenniku to juz trudno z tym polemizować.

Jeśli chodzi o to co mnie śmieszy to praktycznie każda Twoja wypowiedź - ale to barwny folklor tego forum więc sie nie zmieniaj :-))))

Co do wypowiedzi innych kolegów w tym wątku podpisuje się pod tym żeby oszczędzać, targować się i wszędzie gdzie się da kupić coś taniej brać to pod uwagę - uważam że kwota za auto grubo ponad 100 tys nie zobowiązuje do wydawania bez głowy na lewo i prawo - jak ktoś ma fabryke pieniędzy to raczej kupuje Audi A8 a nie S-Maxa i wtedy faktycznie +/- 4 tys nie robią na nim wrażenia. Zresztą każdy kto wyrzuca kasę jest bałwanem skończonym - niezależnie od statusu majątkowego.

a kolega anwod reprezentuje imho dobry sposób myślenia - jesli sie da kupic to samo za połowę ceny to z czym tu polemizować?

sl

Ostatnio edytowane przez grizzly ; 30-08-2011 o 09:49
grizzly jest offline   Odpowiedź z Cytatem