View Single Post
Stary 30-08-2011, 21:27   #162
borowiczek
ford::average

Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Dobre (nie ASO) warsztaty w Warszawie. Kompendium wiedzy!!!

Cytat:
Napisał zelazowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja z kolei poszukuję dobrego elektryka w okolicach Bemowa, Bielan, Żoliborza, mam problem z alternatorem, sam jestem noga, a nie chce wydawać niepotrzebnie kasy na nowy/"nowy" bo może się okazać, że to drobnostka. W niedalekich okolicach chciałbym znaleźć, żeby dojechać o własnych siłach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

@edit już nieaktualne, kabelek łączący alternator z rozrusznikiem poszedł do lasu narobić hałasu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wymieniony, wszystko śmiga. Naprawiony oczywiście przez Pana Marcina z MotoBulla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Elektromechanika Samochodowa -Adam Kołtuniak .Arkuszowa 91 tel 22 835 44 24 lub
601 260 314(tak na przyszlość choć mam nadzieję że nie szybko będzie taka potrzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
borowiczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem