Focus, którym jeżdżę to mój drugi samochód- wcześniej była Vectra A.
Kupiłem nowy samochód m.in. dlatego- że miałem nadzieję na znikome problemy i super obsługę w ASO w razie jakichś drobnych awarii "świeżego" auta.
Czytając Wasze komentarze na temat ASO (jak na razie mam raczej pozytywne wrażenia, pomimo akcji typu wgięty błotnik podczas wyjeżdżania z podnośnika przez serwisanta), zaczynam się coraz bardziej obawiać.
Z drugiej strony poprzednim samochodem jeździłem do różnych warsztatów i "przejechałem" się na wszystkich i trochę się obawiam wracać znowu na tą ścieżkę.
Tak jak pisalem powyżej na razie problemów brak (co najwyżej czasem dziwne dźwięki, które szybko jadę skontrolować zanim skończy się gwarancja). Ale co potem?
Czy szkoły mechaniczne nie prowadzą jakichś studiów podyplomowych, w czasie których można się nauczyć prostej obsługi serwisowej?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pierdoły, które robię przy swoich samochodach (które jednak sprawiają MEGA satysfakcję i radość) są straaaasznie czasochłonne - jak napisał wcześniej maureliusz trzeba się przy wszystkim doktoryzować.. Ech....