Galax z niższej półki? Przecież ma tą samą "podłogę" co eSio. Fakt jest wyższy i pewnie bardziej miękko zawieszony - przez co może bardziej bujać. Ale raczej nie powinno być znaczących różnic. Niestety nie odbyłem jazdy testowej Galaxy mk3 bo... nie zdążyłem - tak esio mi przypadł do gustu
Co do pofalowanej podłogi - to rzeczywiście głupota dawać "góry i doliny". Choć można je przykryć gumową matą. Z drugiej strony za 400 nie kupisz pasów (są też inne maskownice słupków D) i odsuwanych foteli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu macie zdjęcia mojej podłogi
Tak sobie teraz polookałem na swoje własne zdjęcia i dochodzę do wniosku, że podłoga v5 musi być na poziomie górek v7 - a nie dołków. Dołki są po to, by fotel miał twarde i pewne mocowanie. Inaczej te prowadnice z kablami przy tylnym schowku w wersji v5 musiałyby być ukryte w górkach...
Najlepiej niech ktoś z posiadaczy v5 (bez +) zrobi pomiar odległości pomiędzy podłogą a górną krawędzią występu bocznej plastikowej maskownicy. Ja zrobię u siebie i porównamy
Tu zdjęcie obrazujące moją hipotezę. Na czerwono wystające kable, na żółto punkty mocowania foteli 3 rzędu - najlepiej widać przy zewnętrznych, że idą w rowkach.