Cytat:
|
Szanowni Wszyscy Forumowicze posiadający Mondeo Mk3 z Denso + bluetooth.
Mam mundka z 2006r., w którym przed oddaniem go do serwisu Tares Motor w Tarnobrzegu wszystko hulało bez zarzutu. Wczoraj pojechałem po jego odbiór i aż mną zatrzęsło. Dosyć, że po uruchomieniu radia (np. kluczyk w I pozycji) ekran radia włącza się i wyłącza a Denso restartuje - tak przez kilka minut - to po jego ustabilizowaniu przy działajacym radiu lub CD czy nawigacji naciskam klawisz PHONE to na ekranie pojawia sie przekreślony głośnik i wyciszane są głośniki.
Gdzie mam szukać modułu bluetooth bo obawiam się, że któryś z mechaników po prostu wziął i sobie go pożyczył.
Dodatkowo jak naciskam przycisk "mode" (ten środkowy w jojstiku głośności przy kierownicy) to nie odzywa się niemra, która szprechała co zestaw posiada.
Jutro jadę odebrać pojazd i chciałbym być pewien, że moduł nie został zdemontowany - gdzie on sie znajduje w DENSO?
|
jakl się nie mylę to w nogach pasożyta lub twoich dokładnie w tunelu środkowym nie dawaj za wygraną to musi hulać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.