View Single Post
Stary 05-09-2011, 23:44   #29
Szachi
ford::amateur

Model: Coupe
Silnik: G4GF 140hp
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: większe turbo, wytrzymałość silnika i jaka wersja?

tomiscorpio, dobra wypowiedź, jak z ciekawości chcesz zobaczyć jak to wygląda u mnie > http://www.youtube.com/watch?v=3pHricUYQ4E (to nie mój film ale różnicy nie ma) auto to Hyundai Coupe 2.0 G4GF 1997r, seria z małą przeróbką dolotu

Niestety z pomysłu focusa muszę zrezygnować bo nie da rady zrobić z niego auta na które chciałbym się przesiąść ale muszę pochwalić poziom tego forum i kulturę użytkowników bo spodziewałem się jakiś komentarzy w stylu: po co Ci takie auto, głupota itp. a tymczasem wypowiedzi bardzo pomocne i na temat. Fakt jest taki że dla mnie każde zamknięcie drzwi auta to frajda i nie chodzi o to żeby szaleć po drogach czy przekraczać przepisy bo przez 3 lata nie dostałem żadnego punktu, ale z każdej przejechanej drogi wysiadam z świetnym humorem, nie każdy to czuje, nie każdy to rozumie ale np. Filkan, przejedź się kiedyś jakimś 200 konnym autem (a apetyt rośnie w miarę jedzenia) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla mnie to póki co to tylko marzenie mieć coś takiego na własność ale zmieniając auto chciałbym iść wyżej z frajdą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Póki co zostaje przy swoim
Szachi jest offline