main90 witam , mam pytanie ile zapłacisz za tą pompke ? W warsztacie zaproponowali mi pompkę za 550 zł bosch . Znalazłem zamiennik za 250 zł co o tym sądzisz . No i oczywiście robocizna .Razem jakieś 700 stówek , kurcze trochę drogo jak dla mnie
Po robocie zajechałem do mechaniora , a on wyciąga wydruk z kompa i mówi że to pompa wtryskowa szfankuje , błąd p1564 to ja mu na to że komp mu pokazał taki błąd bo dawka paliwa nie była wystarczająca a problem tkwi albo w pompce pomcniczej albo zapowietrzony układ paliwowy, mówię mu autko zachowuje się jakby nie dostawało paliwa, nie chciał mnie słuchać i powiedział że jeszcze to sprawdzi na kompie . Zdążyłem dojść z buta do domu a tu telefon od mechaniora że to pompka pomocnicza paliwa się popsuła , parodia ha ha ha . Co to za mechanik który w pierwszej kolejności nie sprawdza czy silnik dostaje paliwo. Podsawa ustalenia usterki. Nie mam gdzie jechać z autem do mechanika , same znachory . pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))