Temat: [Mondeo 1996-2000] popsuta pompa wspomagania
View Single Post
Stary 12-09-2011, 22:19   #25
olczus9012
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: popsuta pompa wspomagania

A ja mam inną ciekawostkę a zarazem pytanie do WasGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakiś czas temu zaczęła dawać o sobie znać pompa wspomagania...buczała...zmiany płynu nie dawały efektu nadal był czarny...ciężkie kręcenie kierownicą...wyrok - padła pompa wspomagania...niedługo miałem odbierać zamówioną pompę jednak w ostatnim czasie spaliła mi się sprężarka klimatyzacji przez wadliwe sprzęgiełko, poszło koło pasowe to od klimy...i teraz moje pytanie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś mi zasugerował że to buczenie pompy było spowodowane padającym kołem pasowym od klimy...czy to możliwe? WTF? trochę mnie to zdziwiło...i jakoś nie mogę w to uwierzyć...ale powiedzcie czy to możliwe...jutro odbieram auto więc dopiero jutro się przekonam czy faktycznie tak jest...ale jak myślicie?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
olczus9012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem