Cytat:
|
ale doradzę co warto kupić a co nie i tym się różnimy Panie Cobretti od innych sprzedawców.
|
i to mi się podoba (doradzanie a nie ... mam to i to po tyle i tyle.. co podac ??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
i nie panujemy tu na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Tarcze TRW (LUKAS) są zbyt miękkie do klocków BOSCH więc nie mógł to być udany zestaw.
|
wtedy brałem co było na półce bo sytuacja była awaryjna ale.. dobra uwaga na przyszłość...
Cytat:
|
drugie hamulce marki ATE to twarde hamulce więc kupując nowe klocki i tarcze tej marki pamiętaj o jednym,że przy kolejnej wymianie klocków nie kupuj innych tylko ATE.
|
i tak będę robił bo mam zaufanie do tego zestawu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w moim connekcie na zaciskach hamulcowych jest oznaczenie ATE wiec chyba nie bez powodu
i tyle tytułem małego OFa