View Single Post
Stary 13-09-2011, 19:47   #6
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Jakie tarcze, klocki i amortyzatory

Cytat:
Napisał OTOSKLEP_COM_PL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale doradzę co warto kupić a co nie i tym się różnimy Panie Cobretti od innych sprzedawców.
i to mi się podoba (doradzanie a nie ... mam to i to po tyle i tyle.. co podac ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

i nie panujemy tu na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał OTOSKLEP_COM_PL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tarcze TRW (LUKAS) są zbyt miękkie do klocków BOSCH więc nie mógł to być udany zestaw.
wtedy brałem co było na półce bo sytuacja była awaryjna ale.. dobra uwaga na przyszłość...

Cytat:
drugie hamulce marki ATE to twarde hamulce więc kupując nowe klocki i tarcze tej marki pamiętaj o jednym,że przy kolejnej wymianie klocków nie kupuj innych tylko ATE.
i tak będę robił bo mam zaufanie do tego zestawu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

w moim connekcie na zaciskach hamulcowych jest oznaczenie ATE wiec chyba nie bez powodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

i tyle tytułem małego OFa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.