Temat: [Mondeo 2007-2014] Nawiewniki przód - pęknięta klapka
View Single Post
Stary 13-09-2011, 21:04   #4
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Nawiewniki przód - pęknięta klapka

Cytat:
Napisał Zuber Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O widzisz. Spróbuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Próbowałem ciągnąć, ale się bałem, czy nie ma tam zatrzasków itp.
nie normalnie wytargałem to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie przypominam sobie zatrzasków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
fakt faktem nie jestes chyba jedyny któremu sie połamała dzwigienka w nawiewie a raczej takie małe kółeczko raczej Ci strzeliło . Mi tak własnie się stało ale superglue załatwiło sprawę . Jak nie uda Ci sie tego poskładać (np wpadła cześc dalej w nawiew) kup z anglika taką kratke nawiewu koszt cos koło 50 zł na alldrogo