Cytat:
Coś drogo te stalówki (375 sztuka...). Ja wycisnąłem w ASO po 175 - ale to po mega rabatach bo uszkodzili mi alusy. Wydaje mi się, że oryginalne stalówki nie powinny być droższe w aso niż 250zeta
|
Ale to za felgi + śruby + kołpaki (zakładam że fordowskie) + usługa. No chyba że nawet wtedy jest za drogo? Przy cenie 1000 zł za całość to już poważnie bym się zastanowił na stalówkami. Ale ja i tak raczej zdecyduję się na alu - w końcu niemal pół roku patrzenia na kołpaki to masakra jakaś w takim aucie. Wybiorę za to jakiś prosty kształt, bez szparek.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym ja za fri dostałem bagażnik dachowy tudzież gniazda zapalniczek w fotelach. Auto miałem odbierać w czerwcu a zamawiałem w marcu, więc o zimówkach nie myślałem wcale a wcale!
Piotr44: Bierz 17", skoro różnicy w komforcie specjalnie nikt tu nie potwierdza, a na pewno będzie zdecydowana różnica w wyglądzie. Gdyby nie łańcuchy to ja bym zimówki też brał 17". Brak dodatkowego zestawu felg rekompensuje wówczas większy koszt opon.