Hmm.... kurcze tak czytam, czytam i jestem przerażony.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jutro wstawiam auto do serwisu FORDA na Brzezińskiej. auto jest po dzwonie w tył. Jestem poszkodowany. Sprawca jest ubezpieczony w Warcie wiec szkoda będzie robiona z jego OC. Był Pan rzeczoznawca ocenił, wycenił i przysłali kosztorys. Niestety nie zadowalający. Nie dogadaliśmy się więc auto postanowiłem wstawić do serwisu FORDA na naprawę bezgotówkową. Boję się jednak, że ubezpieczyciel odmówi wypłaty kwoty za fakturę wystawioną przez serwis, a wtedy będę musiał płacić ja za naprawę co jest nie realne. Mam nadzieję, że nie będzie takich ekscesów bo nie wiem nawet za bardzo jak się później bronić. jedyna chyba opcja to prośba aby Ford poczekał na akceptację kwoty za naprawę przez Ubezpieczyciela sprawcy przed naprawą auta. O ile to w ogule możliwe. Ciężki temat ogólnie.