View Single Post
Stary 16-09-2011, 21:22   #840
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Dolnośląskie spoty,zloty i inne bzdury;)

Cytat:
Napisał Miras.
.. mogę sobie tylko wyobrazić, jak wygląda powitanie świeżaków w tej dziedzinie
Zdziwisz się kolego... każdy ma równe szanse, tutaj dopiero uświadamiasz sobie jak szybko i nie wiadomo skąd można wyłapać kulkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przeżyć pomogą tobie dwie rzeczy: dobry wzrok i przemieszczanie się na wysokości trawy (czołganie/pełzanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Proszę nie zapominać zabrać dodatkowej gotówki - początkujący na pewno szybko wypsztykają się z kulek i będą musieli dokupić "magazynek" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ponadto dzwoniłem dzisiaj żeby potwierdzić rezerwację i podać przybliżoną listę osób i dowiedziałem się, że jeżeli z naszej grupy będzie się strzelać mniej niż 2/3 osób to trzeba będzie dopłacić po 5zł od osoby, która nie strzela - co prawda wydatek nie wielki, ale szkoda, że wspomniano mi o tym dopiero dzień przed imprezą.

Ale nie ma co się martwić - spotkamy i rozliczymy się na miejscu - myślę, że osób jest wystarczająco do zabawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

1. M.A.G. (z rodzinką jeśli będzie pogoda) + potwierdzonych (jak na razie) siedmiu znajomych
2. Triam + kto wie...
3. Emis + rodzinka
4. Dziewica (Miras.) - będzie do kogo strzelać

P.S. Miras. weź żoncię - będzie raźniej - chyba, że boisz się zemsty za wyznanie w innym wątku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem