Mam kilka pytań odnośnie ogrzewania w Galaktyce
Rocznik 1996
silnik 2.0 benzyna
Klima automatyczna /jedna strefa/
1.W tylnym nadkolu mam nagrzewnice - działa tylko grawitacyjnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brak jakiejkolwiek regulacji nawiewu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.Do tylnej nagrzewnicy mam pociągnięte stalowe przewody na podwoziu , w połowie długości mam wstawione dwa 50cm węże gumowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- czy coś tam było i zostało wycięte
- czy stalowe rurki doprowadzające ciepły płyn do tył nie powinny być IZOLOWANE termicznie
3.Czy na dodatkową tylną nagrzewnice jest gdzieś montowany termostat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy razem z przodem jest wpięta w tzw. "krótki obieg” bo jeśli tak jest to znalazłem przyczynę dlaczego tak rzadko wskazówka temperatury na wskaźniku staje do „pionu”