Cytat:
Tym co wymienili (mnie dwa razy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) to było raczej na początku użytkowania 2008/2009 rok, później ford Polska się podobno zbuntował i już nie wymieniają.
Co ciekawe od ponad roku są czyste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
"Zbuntował się" to raczej niespotykane w prawie konsumenckim i w rozpatrywaniu reklamacji :-) Wiesz o co mi chodzi - jeden gość zna kierownika serwisu i jakoś da się wymienić, inny jest pyskaty i serwis zmiękł i też mu wymienili a inny przychodzi z tym samym problemem i nie ma opcji na wymianę, bo ... się brudzą od atmosfery.
Faktem jest , że mi też ok. 2008 roku wymieniono obie lampy.
Zwykle importer jest silny w stosunku do jednostki ale już inaczej sprawa będzie wyglądała gdy w takiej sprawie głos zabierze społeczność np. forum.
@mazmac - jeśli sprawa dotyczy samochodu sprzed liftingu to masz już w tym wątku 3 przypadki gdzie wymieniono komuś lampy.