Grzegorz
Dzięki za info - masz silnik TDI i z tego co widzę/przeczytałem to do diesla dokładali dogrzewacz " standardowo" bo ma małą wydajność cieplną i dogrzewacz się odpala przy niskich temperaturach czyli grzeje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja pod podłogą nie mam NIC - poza rurkami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli mam coś wycięte i w takim przypadku u mnie ten obwód robi jako dodatkowa chłodnica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo z wlotów powietrza w tylnym nadkolu leci tylko delikatnie ciepełko - brak nawiewu i brak sterowania.
Czy wycinać ten obwód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może wstawić jakiś przelotowy termostat bo w zimie to będzie tragedia zagrzać silnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.