Temat: [Ogólne] box proracing
View Single Post
Stary 23-09-2011, 23:10   #70
a_iverson
ford::advanced

Model: Audi a4
Silnik: 3.0TDI
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Re: Odp: box proracing

Cytat:
Napisał wilhelm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie przesadzaj z tym zajechaniem pompy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mondki z hybrydami mają większe ciśnienia niż ty miałeś na tamtym chipie i jakoś jeżdzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

U mnie z seryjnym turbo i programem pod hybryde wyszło 173km i 410nm na hekowej hamowni, więc trochę więcej niż ten "magik" wycisnął u ciebie.

pzdr.
No tak, mi chodzi tylko o to, że tani box i "tani" chip to delikatnie mówiąc prosta droga do tragedii.... lepiej ich nie mieć, niż później przyjmować gości w szpitalu. Ja podnosiłem moc po to bo często jeżdżę po autostradach z pełnym obciążeniem auta.
Jak bym jeździł sam to bym został przy serii... trochę ponad 140 koni mi wystarcza.
Sprężynę wywaliło mi przy ok 170km/h podczas wyprzedzania (w samochodzie ja, żona i dzieciak + ok 300kg w bagażniku), na szczęście na 3 pasmowej autostradzie. Nie wyobrażam sobie tego powiedzmy na dwujezdniowej drodze z Tychów do Oświęcimia, do tego nadjeżdżający z przeciwka tir...
Trochę mało czasu na wyłączeni, włączenie zapłonu i ponowną próbę wyprzedzenia i uniknięcia dzwonka....
Po wizycie u Heko deptam w podłogę przy 190 i auto jedzie zamiast robić dyskoteki na desce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.