Zasilacz NATYCHMIAST do wymiany. Prawdopodobnie to właśnie on jest przyczyną tego, że siadają Ci karty graficzne.
Do tego procesora wg mnie Radeon HD6950 będzie za szybki. Procesor masz na seryjnym taktowaniu czy podkręcony?
Co do zasilacza, do takiej konfiguracji 450W to co prawda minimum, ale pod warunkiem, że to markowe 450W a nie Tracer
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale z racji hałasu i żywotności sprzętu, doradzałbym coś 500W lub wyżej (sam przy podobnej konfiguracji mam zasilacz Corsair 520W).
Na Twoim miejscu zerknąłbym tutaj:
http://infobit.pl/kategoria/polecane/zasilacze/5 - i zastanowił się zwłaszcza nad dwoma pierwszymi pozycjami. OCZ jest też dostępny w wersji 500W, ale nie jest ona wiele tańsza o ile dobrze pamiętam.
Ważne, żeby nie pomylić OCZ StealthXStream 2 ze starszym StealthXStream.
Co do tego, czy ta grafika się zmieści do tej obudowy - niestety nie mam pojęcia, ale obstawiam, że nie. Mój poprzedni komputer też miał obudowę Tracera i nic co byłoby znacznie dłuższe od Radeona X1950 Pro (którego w tamtym komputerze mam) by się nie zmieściło. A HD6950 jest sporo dłuższy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.