Dla tych, co bywają czasami
w Gorzowie, uważajcie na ul. Warszawskiej i nie jeździjcie tam lewym pasem. Mnie pokusiło, aby ominąć kilka aut z eLką na czele, no i efekt był taki, że:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety cały ta ulica Warszawska jest w strasznym stanie. Jest nauczka, żeby nie jeździć lewym pasem do czasu remontu. Kiedyś można było jeszcze jechać, teraz niestety grozi to uszkodzeniem koła. Zobaczymy, co da się z tą felgą jeszcze zrobić, bo opona to już raczej jest do wyrzucenia...
Na dodatek nie miałem ze sobą klucza do śruby antykradzieżowej, także w sobotę z rana leciałem busem "Krajan" do Szczecina po klucz, niewiele później tym samym busem z powrotem do Gorzowa. Byłem pewny, że mam ten klucz ze sobą, ale nie mogłem go znaleźć, a było już ciemno.