Temat: [Galaxy 1994-2000] Podmiana zegarów czy możliwa?
View Single Post
Stary 27-09-2011, 08:06   #77
Witek_1958
ford::advanced

Imię: Witek
Model: Fordy: Galaxy / Grand C-Max
Silnik: 2.0i DOHC / 1.6 EcoBoost
Rocznik: 02'1996 / 05'2011
Domyślnie Odp: Podmiana zegarów czy możliwa?

Cytat:
Napisał 1robert Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moduł to nie problem gorzej dorwać taki z wtyczką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z tymi włącznikami od drzwi to mnie zdziwiłeś - dziwne rozwiązanie VW .. trudno, diody nie problem
najtrudniej będzie dorwać licznik z 99 rocznika w rozsądnych pieniądzach
najlepiej by było dawcę znaleźć w rozsądnej odległości i samemu wypruć co trzeba
niestety nie mam dostępu do TIS .. ma m swoje dojscia ale moduł komfortu jest w częściach opisany
swoja droga u mnie nie łączy się z nim komputer - wywala "to many errors" co może być przyczyną?? moduł działa wg mnie bez zarzutu
.... ja swój moduł kontroli żarówek "przeszczepiłem" z Skorupki i miałem go z wtyczką, ale zamiast wtyczki można zastosować zwykłe płaskie łączówki samochodowe .......
..... zarówno VW jak i FORD stosują metodę "oszczędnościową".... jak do wyłaczników drzwiowych masz doprowadzone tylko dwa przewody to masz, tak jak ja w swoim Galusie, instalację oszczędnościową ..... i najwięcej roboty (czyli rozbierania auta) ...... ale to się opłaca - ja przynajmniej go calego wysprzątałem przy tej okazji .....