View Single Post
Stary 29-09-2011, 23:01   #21
PiotraChorzów
ford::advanced

Model: Galaxy
Silnik: 2.0+LPG
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Nagrzewnica TYŁ - jej podłączenie i regulacja

Temat nagrzewnicy nabiera rozpędu , podobne rozwiązanie jest w dieslach jednak tam jest montowany "piecyk"
Trochę zmieniłem zdanie nie będę wycinał-odłączał tylnej nagrzewnicyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i teraz kilka pytań :
Jak wygląda fabrycznie zamontowany zawór do odcinania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak jest sterowany zawór nagrzewnicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdzie jest zamontowany zawór Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. /ponoć w benzynowcach z nagrzewnicą z tył był montowany - ja nie znalazłem/
Czy ktoś dysponuje schematem elektrycznym do sterowania i rozrysowanymi elementamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pianka izolacyjna na rurkach to dobry pomysłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PiotraChorzów jest offline   Odpowiedź z Cytatem