View Single Post
Stary 05-10-2011, 09:45   #92
freezer003

Domyślnie Odp: Auto Brzezińska NIe!!!

Auto Brzezińska to najlepszy serwis forda w Łodzi i prawdopodobnie numer 2 w Polsce. Ich obsługa klienta, serwis i pracownicy są kompetentni i odpowiedzialni. W ogóle nie chcą cię oszukać ani naciągnąć. Mechanicy wykonują swą pracę rzetelnie i szybko. Terminy krótkie.

Proszę potraktować ten tekst jako głęboki sarkazm wyśmiewający największe przewinienia Auto Brzezińska.

Tak naprawdę to odradzam każdemu wizytę w tym miejscu. Nie zostawiajcie im samochodu chyba że macie sztab prawników i mocne nerwy i chcecie sobie podnieść ciśnienie. Obsługa klienta i sposób w jaki się go traktuje jest żenująca. Chcieliby mnóstwo pieniędzy za nieskończoną pracę i potrafią komentować że to klient jest dla nich niemiły i się źle zachowuje kiedy żądasz przedstawienia kosztorysu. Chcieli mnie okłamać i co innego ustalaliśmy podczas rozmowy telefonicznej, a na miejscu dawali do podpisu papier który mówił zupełnie coś innego i pracownik twierdził że jak podpisze to wszystko będzie tak jak się umawialiśmy tylko żebym podpisał. Po mojej stanowczej odmowie usłyszałem od pracownika że "pana zachowanie jest (...)". Nigdy już nie pojadę do Auto Brzezińska.
  Odpowiedź z Cytatem