View Single Post
Stary 06-10-2011, 09:00   #1
m_g
ford::advanced

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
Domyślnie Pomoc przy pracy licencjackiej "Korporacja transnarodowa FORD" , opinie ??

Elo , prawdopodobnie będę pisał pracę na wyżej wymieniony temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I teraz moje pytanie do ludzi , którzy pracują w Fordzie albo mają jakiś kontakt większy, czy są jakieś książki na temat Ford, materiały sensowne ?? Chodzi mi o Forda w eurolandzie i forda w USA ?? Ja właśnie boję się , czy będę mógł dostać jakąś sensowną bibliografię na temat forda (niby ford zapisał się kilkoma rzeczami na karta historii np. fordyzm, jedyna marka która się nie sprzedała itp.)

Czemu o tym piszę, bo druga wersja pracy licencjackiej brzmi Korporacja transnarodowa GOOGLE i na ten temat mam trochę książek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,a o fordzie niiic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez m_g ; 06-10-2011 o 09:30
m_g jest offline   Odpowiedź z Cytatem