Autko mamy też miało już takie opony wraz z zakupem autka. Po oględzinach na ten sezon na pewno się spiszą, a jak dalej zobaczymy po sezonie. Mieszkam za miastem i tu waliło śniegu uchuchu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby nie spalinowa odśnieżarka (fajna zabawa zasypać sąsiadowi auto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) to tylko mój Tranzol by się przegrzebał przez ten śnieg.
Co do Alpin A3 widzę, że ludzie się przekonali że to tandeta nie na zimę, albo nie na ciężką zimę. Fakt faktem też się na nich przedostałem przez śnieg poniżej zderzaka, a jak to chłop określił: jeździł Pan w Skandynawii??? Po tym tekście scenka mi opadła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do klebera, też mam o niej złe zdanie. A i przez ten rant wybrałem BF Goodrich do Transita na lato.