No to może pochwalę się osobiście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Seria właśnie kompletnie mnie zaskoczyła. Spodziewałem się że silnik jest właśnie dość zdrowy ale bonus 11 koni i 22Nm naprawdę mnie ucieszył. Po chipie wyszło jak na wykresie - 142 konie i 370Nm. Zakładając że mam te seryjne 280Nm wynik ostateczny naprawdę mnie zaskoczył. A na drodze... Silnik dostał jakby nowego życia. Zaraz po zjechaniu z hamowni i mocniejszym dotknięciu gazu na dwójce samochód zerwało. Od dołu ciągnie aż miło, i trzyma długo, więc można potrzymać dłużej na obrotach z pięknym efektem. Szczerze mówiąc to jak głupi uśmiechałem się na zmianę do obrotomierza i licznika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. No i słowa heko się sprawdziły - wcześniej do efektywnego wyprzedzania nie obyło się bez redukcji na czwórkę. Teraz świetnie ciągnie z piątki. Moment obrotowy naprawdę robi swoje. Chwila z dociśniętym gazem i na zegarze zaraz pojawiały się wartości 100+. Ze spalaniem też wyszło dość miło. Często zabawiałem się nowymi "parametrami" a spalanie cały czas oscylowało w granicach 6.0 litrów. Jestem naprawdę zadowolony. Heko odwalił kawał dobrej roboty. Tak więc jeśli ktoś ma jeszcze jakieś dylematy co do tematu chipu to z czystym sumieniem mogę polecić ten zabieg i z jeszcze czystszym sumieniem u wcześniej już wymienionego użytkownika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..