witam!
mam następujący problem,
na początku tego roku kupiłem mdo 2.0 tdci 2004r, gdzyż poprzedniego 1.8 pb 2005 trochę rozbiłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ponieważ nowy nabytek to straszny golas, postanowiłem dołożyć mu skórę. znalazłem ładną czarną wentylowaną i grzaną skórę w bardzo dobrym stanie. założyłem nowe fotele, wszystko podłączyłem jak należy(tak mi się wydaje), również przełącznik do grzania. elektryczna regulacja w każdej płaszczyźnie działa bez zarzutów w obu fotelach, lecz grzanie i wentylowanie nie działa w ogóle. na przełączniku zapalają się diody, ale fotele nie reagują. bezpiecznik w środku jest, przekaźnik za bezpiecznikami też, w fotelu każda kostka ma odpowiednik w instalacji doprowadzonej do fotela. nie mam pojęcia co tu może być nie tak. szukałem już kilka dni na forum rozwiązanie tego problemu, ale nic nie znalazłem. są tylko przekładki z polifta do przedlifta(przynajmniej ja tylko takie widziałem). jeżeli jest gdzieś opisany identyczny problem to poprosiłbym o linka. liczę także na waszą pomoc, bo robi się coraz chłodniej i cztery litery niedługo będą wystawione na ciężką próbę (zachciało się luksusu ;])
z góry dzięki za pomoc!