Cytat:
się zobaczy...na razie 1.7 nie przekracza w ogóle, i trzyma 1.6bar...a 180 kuca jest
...surg to mam za każdym razem w foce jak z dołu...nagle depnę do dna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...ostatnio próbowałem zdjąć lekko z dołu co by mniej dymiło...ale dalej kopciło, a auto w ogóle nie chciało się rozpędzać do puki turbo nie wstawało...na w/w wtryskach
|
No niezle ..... surge na stalej geometri
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to tam chyba niema dna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po wykresie widze ze ta Hybryda ma sporego laga mimo ze dostaje kolosalnom dawke paliwa (wieksza o 33%) i czesc goraca jest nie ruszana(tak mysle) osiaga 1,5bar dopiero przy 2200obr (widac to na wykresie, ja na ori turbo mialem 400Nm juz przy 1800obr) Szkoda ze niema wykresu na ori wtryskach, pewnie podnosila sie dopiero przy 2500-3000obr
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS: tak bo 1,6-1.7bar z takiej wielkiej turbiny, to tyle samo powietrza co 1.8bar z ori turbiny. I jeszcze dochodzi wieksze IC, czyli powietrze niedosc ze sie tak nie rozgrzewa podczas sprezania to jeszcze jest dodatkowo zageszczane przez duze IC.