View Single Post
Stary 20-10-2011, 12:20   #3608
Atlis

Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

MacieqZST - 1. jezeli ktos dysponuje 800zl miesiecznie na zycie, to sie zastanowi, czy wyda te kase na gokarciki, czy na paliwo do auta lub na zarcie, 2. nie napisalem ze JA wole wydac kase na paliwo do foki niz na gokarty, a nawet jak by tak bylo co ciebie to obchodzi? moze w wolnym czasie latam samolotem akrobatycznym i twoje gokarty sa dziecinne i nudne jak angielska kuchnia... wiec jezeli mnie nie znasz, to nie oceniaj. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

TOMGOL - nikt nie krytykuje waszego spota kinowego, tylko pare ludzi rozbawil i tyle...

Bourne - ja bylem na ogolnopolskim zlocie FCP. jak bym nie krzyknal, ze hej jestem, to nawet nikt nie zauwazy, ze ktos przyszedl... a jak byl FKP/FCP zlot w Stargardzie, to przyjechal komik na 10 minut. reszta gdzie byla? we swoim gronie zgranym?

Ogolnie problem jest podejscie do sprawy. Waszemu gronu odpowiadaja miejsca jak Hotel Silver lub Kolumbus a moze calej reszcie nie. Dlatego na spot FCP przyjedzie TOMGOL, Szejk i Wojtek... a jak jest spot FKP to przyjezdzaja mlodzi ludzie, ktorym nie przeszkadzaja pogaduchy na parkingu, wcale nie jest potrzebny Hotel lub Restauracja. Nie twierdze, ze wasze podejscie jest zle, natomiast oznaczanie siebie jako GRONO kwalifikuje was jako grupe zamknieta, czy wam sie to podoba albo nie. Jak prosilem o wysylanie maili dotyczacych spotow FCP,bo mozna przegapic, to mnie olano. Jak zrobilem tego na FKP, maile sa wysylane odrazu nawet ludziom, ktorzy juz dawno foki nie maja. I przyjezdzaja. Nawet wielki przewodca nie jest potrzebny. I co jest najwazniejsze, spotow jest u nas bardzo malo, no jest duzo spontanow.

No to se pogadalem...

Ogolnie dziwi mnie, ze drazycie temat juz chyba 3 dzien. Se pozartowalismy i odrazu wojna FCP/FKP. Zamiast znalesc kompromis (jaki by nie byl, nikt nie bedzie zadowolony, ale na tym to polega), to sie obrazacie jak baby.

Ostatnio edytowane przez Atlis ; 20-10-2011 o 12:22
  Odpowiedź z Cytatem