View Single Post
Stary 21-10-2011, 08:48   #3616
Hyper
ford::average

Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Gulik, Niemierzyńska jest w remoncie, ale dojazd do MTiK jest zachowany. Pod samą bramą muzeum zatrzymuje się tymczasowa linia 803A. Jak to obecnie wygląda, możesz zobaczyć np. na forum Skyscrapercity - kilka ostatnich stron, jest pełno zdjęć, wszystko podane jak na tacy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pod samym muzeum obecnie zaparkować nie można, ale możesz szukać miejsc na Żupańskiego (choć tam raczej zawalone będzie) - wjazd od strony ul. Słowackiego lub na Lenartowicza - wjazd od strony ul. Krasińskiego. Stamtąd piechotą jest bardzo blisko.
Z okazji urodzin MTiK, oprócz darmowego wejścia do muzeum, podstawiony zostanie zabytkowy tramwaj eNka obsługiwany na linii dworzec Niebuszewo - Potulicka. Z dworca rusza o 11:30, 12:30 i 13:30. Chciałem przejechać się tym o 11:30. Także na pewno będę z aparatem i na Niemierzyńskiej w muzeum i na otwarciu fragmentu Krasińskiego i na linii M na dworcu Niebuszewo. Także gdyby ktoś tam był w rejonie i miał ochotę na spotkanie, to ja bardzo chętnie. Mieszkam niedaleko i przyjdę na piechotę (zresztą mój Ford nadal na parkingu z dojazdówką zamiast normalnego koła).

VV
Moje są jakie są, ale czasem mi się wstawi kilka zdjęć w różnych wątkach. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Hyper ; 21-10-2011 o 09:01
Hyper jest offline   Odpowiedź z Cytatem