Ja mam Mondzia 2,5T zrobionego u BSR'a na 260 kucy i 400 niutków. Jestem w nim zakochany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już nawet żona nie jest zazdrosna, jak po manewrach wyprzedzania głęboko wzdycham i mówię do Niego "kocham Cię"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do prędkości, bujnąłem Go ostatnio do 250 na moście w Płocku, bo mnie podpuścił podobny TDCi. Jednakże nie miał najmniejszych szans. Spod świateł od początku oglądałem go we wstecznym lusterku, a za nim zasłonę dymną hehehe...
Ostatnio na krajowej siódemce ganiałem Audi RS6 i koleś mocno się wkurzał że wcale dużo mu nie ustępuje moje piękne cywilnie wyglądające kombi
Co do obciążenia, to ostatnio wracając rodzinką z działki (ja, żona, dwoje dzieci w fotelikach plus kot i bagaże) stanąłem na światłach obok dwóch warkotów: Impreza i Accord type coś tam (czerwony znaczek i wydech jak hydrant). Zapaliło się żółte, ruszyłem sobie cichutko, te dwa oszołomy warkot wydały jakby samolot lądował, honda piszczała oponami a ja...
obejrzałem ich we wstecznym lusterku i papa
Jakby ktoś reflektował, to gorąco polecam
http://en.bsr.se/products/t1138/
pali mi po mieście ok 13 a w trasie 11 i są to obliczenia z tankowania nie średnia z kompa