Cytat:
Znakomity film obrazujący możliwości obu aut...chyba pierwszy taki.....no oczywiście jest też film Ronina ale tam ponoć 2,5T był pokrzywdzony bo musiał rozpędzać się na 4-ce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum......a tu mamy start na najlepszych dla obu aut biegach więc pełen obiektywizm-g Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ratulacje za ujęcia
|
Wlasnie z powodow porownania mozliwosci aut staramy sie jezdzic wlasnie w takich sprzyjajacych warunkach:
- odpowiedni bieg, obroty
- start tylko roll-on, zeby wyeliminowac subjektywne warunki (kierowca, opony etc)
- dobieramy podobnych kierowcow i wage auta (na filmie jest chyba 3 wersja, przed tym jedzil wlascicel Dmitrij i wyniki byly nieco gorsze przed tym, jak usiadl obok mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- duze znaczenie ma temperatura i rozmiar opon - przy porownaniu 2.5 16 vis 18 cali na 16kach mondzio jedzie szybciej (ja mam kute 18-te kola i jade szybciej niz na 16-tkach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Latem wyniki 2.2 sa gorsze, dlatego jezdzimy wieczorami...