Sprzedam CB RADIO PRESIDENT JOHNY III ASC fabrycznie nowe.
Urządzenie posiada automatyczną blokadę szumów ASC - dzięki niej nie trzeba ręcznie regulować blokady szumów SQ co może być uciążliwe zwłaszcza w miastach, gdzie ilość zakłóceń gwałtownie rośnie.
Ponadto, dzięki pokrętłu RF-Gain istnieje możliwość regulacji czułości odbiornika.
W radyjku zaprogramowane zostały standardy dla niektórych krajów Europy (standard: PL, E, EU), co pozwala szybko dostosować pracę radia do obowiązujących w danym kraju regulacji.
Johnny III wydoroślał, producent postanowił zaimplementować kilka interesujących funkcji znanych do tej pory tylko z droższych modeli Johnson czy JFK.
W nowy modelu dodano funkcję SCAN, dzięki której radio potrafi przeszukiwać kanały w poszukiwaniu trwających rozmów.
Przycisk MEM służy do programowania pamięci radia .
Dzięki funkcji Roger możliwe jest włączenie sygnalizacji końca nadawania, natomiast HI-CUT ogranicza zakłócenia odbioru, głównie tony wysokie.
Wygodę użytkowania poprawia także funkcja VOX, która uruchamia nadawanie automatycznie po wykryciu głosu.
Sprzedaję ponieważ sam używam takiego samego radia, które wcześniej kupiłem od kolegi Marka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to które chcę sprzedać kupiłem dziś okazyjnie więc sprzedaję bo dwa mi nie są potrzebne.
Radio jest fabrycznie nowe, lecz bez gwarancji (poprzedni właściciel gdzieś ją zgubił)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cena dla klubowiczów 350zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. + ewentualna wysyłka choć wolał bym odbiór osobisty.
Szczegóły na PW.