View Single Post
Stary 30-10-2011, 17:21   #674
BuMeL

Domyślnie Odp: SPOT Podlasie-Białystok ?

Uświniona Fiesta, aż wstyd pokazywać. Niestety Pan dzisiaj na kacu i ostatnie na co miał ochotę to myjnia.

Ode mnie pare ujęć.

Pierwsze co ujrzałem jak wpadłem na parking to takie o :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trza było pogonić dziadostwo, żeby miejsce Elicie zrobić.

Mieliśmy też dzisiaj ciekawego gościa zza morza :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nawet Łukasz zdjął czapeczkę z wrażenia :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tu całe plebejstwo :
Głupie ograniczenie do 10 fotek grr !

Cytat:
Napisał Qvadrat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mi coś wypadło :-(
Podłużnica ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem