View Single Post
Stary 30-10-2011, 20:31   #42
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Propozycja zdjęć do kalendarza 2012 - TYLKO ZDJĘCIA !!!!

Hm. Jeśli mogą być też takie jak te z modelikiem, to ja dorzucę swoje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jakby co, mam więcej ujęć tych 4 modeli, nie tylko to co wkleiłem.

No i jeszcze takie cuś co znalazłem w czeluściach swojego folderu:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

(Wiem, że badziewnie zasłonięta tablica, ale mam chyba gdzieś oryginał, więc można by ją ładniej przysłonić. Ten Focus RS500 stał jakiś czas temu w komisie samochodów luksusowych, być może nadal tam jest).
FrogsterPL jest offline