Temat: [Mondeo 2000-2007] uszkodzony przegub-krzyzak
View Single Post
Stary 30-10-2011, 20:53   #11
tomasz4714
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: Mondeo mk3 kombi
Silnik: 2.0
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: uszkodzony przegub-krzyzak

Cytat:
Napisał berek1903 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam koledzy mam pytanko szukałem na forum ale wszystkie przypadki jakby inne mianowicie gdy startuje z jedynki jest takie głosne klikniecie/trzasniecie (przy wyjezdzie z garazu czyli wsteczny i luz tez tak strzeli),gdy rozwijam juz predkosc od 50-110km/h nastepuje bicie na kierownicy ,trzesie karoserią z początku myslałem ze łozysko wiec wymieniłem(kupiłem troche tańsze) ale i dalej to samo koła wywazyłem, takze problemu z tym tez niema,koncówki drazków wymienione, dlatego moja mysl stawia na łozyska igiełkowe badz krzyrzak mozliwe ze moja diagnoza bedzie poprawna?? moze jakies inne sugestie??
za wszelkie informacje dziekuje

pozdrawiam
Przemek
witaj,ja też tak miałem całą budą trzęsło,gdy wszedłem pod aut to sprawdziłem łożysko podpory półosi i był luz kupiłem nowe i po założeniu trochę mniej trzęsło,w końcu kupiłem całą półoś regenerowaną,cena 600zł,po wymianie wszystko zniknęło autko hula jak talala,pozdrawiam
tomasz4714 jest offline   Odpowiedź z Cytatem