Mam pytanie dotyczące anteny GPS i ogólnie navi DENSO
Gdzieś tu w tym wątku (nie pomnę strony, bo za dużo ich jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) jeden z użytkowników wrzucał zdjęcia z navi z uszkodzoną anteną, u mnie jest pewnie ten sam problem:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co potwierdzałby ten błąd:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U w/w użytkownika w jednym z menu serwisowych wyświetlały się jakieś informacje o gyro u mnie natomiast wskaźniki gyro nie pokazują nic jak na zdjęciu poniżej
Gdy auto jedzie nie wyświetla się w górnej częsci tego ekranu prędkośc auta (wskaźnik zapalenia świateł, i wsteznego biegu jest - czyli wartości się zmieniają On/Off) na tomiast część Gyro info zmienia się tylko wartość OdoCount. Natomiast wszystkie inne pokazują 0.
Mapa podczas jazdy "przekręca się" gdy zmieniam kierunek jazdy. Ale nie wiem jak wyglada poprawny znaczek satelity - u mnie jest tak:
Znalazłem też mikrofon do zestawu telefonicznego schowany pomiędzy lampką a schowkiem na okulary,
ale ni diabła nie wiem jak zabrać się z podłączenie telefonu z denso. Wygląda na to, ze nie mam modułu BT:
Czy jest jakaś inna możliwość podłączenia telefonu? Nie mam żadnej wystającej "stopy" do telefonu.