Odp: warsztaty, które lepiej omijać
Koniecznością jest podanie jeszcze jednego warsztatu samochodowo rolniczego w Szczecinie przy ul.Budziszyńskiej tam regenerują maglownice do samochodów.Panie i panowie-płakać się chce,dziwi mnie tylko, że w 21 w.coś takiego funkcjonuje.Raz skorzystałem i nigdy więcej, ceny z kosmosu to za mało napisane lepiej do tego warsztatu pasuje z marsa,kierownik to typowy oszust załoga czyli dwaj panowie mechanicy ok.widać, że się starają ale niestety bardzo boją się szefa to tez wszystko według wskazówek szefa,za regenerację, która oczywiście nie odbyła się bo zmusił mnie do kupna innej zażądał kwotę 850 zł.czyli za mój materiał a ponadto oświadczył, że jest dobra bo została sprawdzona przez urządzenia-typowe kłamstwo,nie sprawdzał bo jak tylko wyjechałem to już gubiłem płyn, nie dał żadnej gwarancji żadnego rachunku to też nie byłem w stanie z tym problemem nic zrobić.Pojechałem do Łodzi i tam za polowe sumy, którą mnie skasował w sposób oszukańczy szef warsztatu zregenerowałem i jeżdżę i jestem zadowolony.To nie mnie tylko taka niespodzianka spotkała dowiedziałem się i o innych.Wielka nieuczciwośc
|