View Single Post
Stary 04-11-2011, 18:19   #43
sinrock
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 1.8
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Kosmetyki samochodowe,woski,politury,pasty,środki do wnętrza itp.-porady i opini

Wybaczcie ale ten "test" wyżej to istna kpina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo kto normalny by polewał auto benzyną? O czym to ma świadczyć? Druga sprawa to łatwo usuwalna smoła... Każdy lepszy wosk chroni na pewien okres przed smołą, co więcej schodzi ona bez tarcia, wystarczy tylko przelecieć auto myjką. Tutaj facet podpala maskę na której namazał, temperatura rozmiękcza smołę po czym zmywa ją tym wynalazkiem... Usuwa zmatowienia lakieru akrylowego - no i tu wpadka tłumaczącego bądź firmy która to sprzedaje, bo skoro zawiera w sobie właściwości ścierne, wytrzymuje do 6 miesięcy i usuwa zabrudzenia to nie jest to politura tylko AIO. Swoją drogą taki efekt na akrylu daje chyba każde AIO. Finito, na więcej nie mam siły...

Podsumowując, nie wiem jak Wy ale Ja już biegnę oddać nerkę za to cudo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A za miesiąc drugą, bo patrząc ile tego wynalazku trzeba wylać na maskę żeby ją całą odświeżyć to obstawiam, że 1 butla = jeden samochód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sinrock jest offline   Odpowiedź z Cytatem