View Single Post
Stary 05-11-2011, 10:20   #38
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: warsztaty, które lepiej omijać

Widzę że na forum pojawiło takie niesmaczne opisywanie w negatywnym sensie warsztatu Ford-Fach z Bieszczadzkiej. Opisujecie zaniechania z palca wyssane i głównie podawane przez założycieli innej- "braterskiej" niby placówki, bo to w jaki sposób powstał drugi warsztat to o tym nikt nie pisze, a warto by było.

Wszystkie te negatywy są podawane głównie przez zawistnych panów z owego warsztatu, który postanowił sobie na boku otworzyć własny oddział a teraz stara się na siłę i w nieładny sposób ściągnąć klientów do siebie.

Znam Norberta z Ford-Fach na Bieszczadzkiej- zdążyłem poznać jego sposób pracy i podejście do klienta, jak również do usterek i ich weryfikacji i uważam że podane przykłady tu na forum, są głównie próbą oczernienia przez pana A. i jego kolegów.

Jakość obsługi na Bieszczadzkiej jest bardzo dobra, panuje tam miła atmosfera i fachowa obsługa. Wiadomo nikt nie jest idealny ale jeśli coś pójdzie nie tak, to Norbert nigdy nie zachował się tak jak koledzy z Ford-Brat nagminnie piszą pod fikcyjnymi nickami żeby tylko narobić smrodu.

Potrafiłem przyjechać specjalnie z Wrocławia, do Norberta na warsztat bo bardzo mi podobało się jego fachowe podejście do sprawy i wolałem naprawdę naprawiać auto w warsztacie gdzie zostałem od początku-jako nowy klient- do teraz, zawsze fachowo i uczciwie obsłużony.

Nie wiem z czego to wynika....ale jak dla mnie to dziecinada i zwykła wiocha.

Powiem tylko tyle do ukrywających się pod różnymi nickami założycielami Ford-Brata:
może skoro bawimy się w taką dziecinadę, to warto by było ruszyć temat powstania waszej jak to nazywaliście przez jakiś czas....filii ???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tu chodzi o obiektywne komentarze co do kompetencji warsztatów a nie sztuczną nagonkę panowie...wypowiadajcie się jako klienci tych warsztatów, a nie jako konkurencja szukająca na siłę klientów....

Pozdrawiam
Adam
AdamJ. jest offline   Odpowiedź z Cytatem