Adam bardzo dobrze to ująłeś.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do ford-Fach nie wypowiem się za dużo bo mechaniki u nich nie robiłem ale ty Adam owszem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Bardzo się cieszę,że masz dobrą opinię o warsztacie Ford-Fach bo jest to warsztat współpracujący z FCP ''klubowicze mają w tym warsztacie zniżkę''.
Jedynie co mogę powiedzieć to rzeczywiście Norberta podejście jest fachowe''ludzkie''
Zakładałem u niego ledy i niestety jednen klosz zaparował i nie było problemu z wymianą.
Bez kombinowania podjechałem,pokazałem i Norbert bez żadnej gadki wymienił na nowy komplet.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do
Ford-Brat przez szacunek do naszego klubowego kolegi nie wypowiadam się