Cytat:
Kebab pierwsza klasa. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
Szejku, potwierdzam. Rolokebab to tania i duża porcja, mniam mniam,. Ruch większy niż w Columbusie, pół miasta chyba tam zjeżdża. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za spota,
|
Witam,witam tak zachwalacie ten kebab.W którym miejscu się znajduje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
miło było poznać nowych, pozytywnie zakręconych fordomaniaków......
|
Dzięki za komplement
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Kebab jeszcze do tej pory mnie trzyma.....no i musiałem się ostro tłumaczyć dlaczego nie chcę czekającego na mnie obiadu....
|
Oj nie ładnie nie zjeśc obiadku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.