View Single Post
Stary 06-11-2011, 09:26   #3685
agusia75
ford::amateur

Imię: Agnieszka
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCI 115 KM
Rocznik: 2003
Domyślnie

Cytat:
Napisał Szejk.Ahmed Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kebab pierwsza klasa.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał rafano Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szejku, potwierdzam. Rolokebab to tania i duża porcja, mniam mniam,. Ruch większy niż w Columbusie, pół miasta chyba tam zjeżdża. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za spota,
Witam,witam tak zachwalacie ten kebab.W którym miejscu się znajduje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał wojtbf1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
miło było poznać nowych, pozytywnie zakręconych fordomaniaków......
Dzięki za komplementGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał wojtbf1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kebab jeszcze do tej pory mnie trzyma.....no i musiałem się ostro tłumaczyć dlaczego nie chcę czekającego na mnie obiadu....
Oj nie ładnie nie zjeśc obiadkuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 06-11-2011 o 09:30 Powód: Regulamin pkt21
agusia75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem