View Single Post
Stary 08-11-2011, 10:39   #91
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Jak sprawdzić termostat bez wyciągania go?

Cytat:
Napisał maciaba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kupilem. Juz dostalem paczke. Ta uszczelka ktora dostalem, to ona do czego ma pasowac? Ma obejmowac obudowe termostatu? Sprawia wrazenie jakby byla za duza.. Kupilem oring o nr 1092262, bo tego co podawal kolega wojtekn nie moglem nigdzie znalezc. Bedzie pasowal? Porownales je w koncu kolego?
Oring 0242110 nakładasz na termostat a 1092262 zakładasz na rant termostatu i porównywałem to na oryginałach i ten drugi jest za luźny czy w podróbkach będzie tak samo to ci nie powiem, bo nie mam obecnie żadnego.

Cytat:
Napisał Krzyzak-2005 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego wojtekn a czy do MK II ten zestaw będzie pasował bo na tej stronce jak i w ASO forda jest tylko ten termostat

http://ford.sklep.pl/pl,product,3213...wowy,ford.html
Ten zestaw co wymieniałem to jest tylko do MK1 to co ty podałeś to jest właśnie do MK2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wojtekn jest offline   Odpowiedź z Cytatem