Cytat:
|
chyba od 2005 roku to menu było bardziej rozbudowane, np. ustawienie siły wspomagania wprowadzili i inne funkcje
|
tak masz rację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niestety ja mam z 2004 i wielu opcji nie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co do ostrzeżeń to wyłączyłem przypomnienie o pasach, do pierwszego razu jak żonę policja złapała
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i od razu chciała żebym załączył
tak samo jest z tą kontrolką niskiej temperatury, nie wyłączam jej bo wiadomo co się dzieje na zewnątrz.
PS. jak kupiłem auto pierwszego dnia jechałem wieczorem (w marcu ) i ta kontrolka mi się zapaliła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. strach w oczach co to jest ??? 15 minut stałem na poboczu i szukałem w necie co to jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz się z tego śmieje