przesłuchałem, nie wiem jaki będzie efekt, ale IMO kopiesz się z koniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i nawet jak wygrasz to pani nie poniesie odpowiedzialności
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
służbowo mam kontakt z urzędami i wiem że czasem nie warto ...
wracając do tematu, miałem podobną sytuację, załatwiłem to tak jak pani powiedziała, od ręki
a co do diagnostów, to mogą stracić uprawnienia kolego, bo IMO nie ma takiej opcji żeby diagnosta nie zobaczył instalacji wykonując rzetelnie badania
pytasz czy musi zaglądać pod maskę ... chyba musi, gdzie masz tabliczkę znamionową ?
dawniej odczytywali nr silnika
inna sprawa że pod spodem widać przewody gazowe
na badaniu spalin też kumaty diagnosta się kapnie że coś jest nie tak, na lpg są trochę inne parametry
w sumie życzę Ci powodzenia, bo może coś się zmieni jak więcej osób będzie dochodzić swoich praw
podobne jazdy miałem z moim WK jak zmieniałem homologacje z ciężarowego na osobowy, skończyło się na kilku wycieczkach i postraszeniu urz. marszałkowskim
panie też wymyślały cuda
skargi w urzędzie raczej nic nie zmienią, wątpię aby kobitka nie konsultowała tego z bossem
zostaje Ci chyba kolegium odwoławcze
Pozdr
Konrad
ps. IMO prędzej rady dostaniesz na jakimś forum prawniczym, nie wiem czy ktoś tu nawet słyszał o połowie przepisów które padły w tych pismach